чемпионат россии по футболу сегодня | чемпионат англии по футболу сегодня | чемпионат германии по футболу сегодня | чемпионат италии по футболу сегодня | чемпионат испании по футболу сегодня | чемпионат франции по футболу сегодня | чемпионат турции по футболу сегодня | чемпионат беларуси по футболу сегодня | чемпионат украины по футболу сегодня | чемпионат португалии по футболу сегодня | чемпионат казахстана по футболу сегодня

Entrega del cadell

 

Condicions d’entrega

Entreguem els cadells un cop porten 2 vacunes per donar la màxima protecció. El propietari haurà però de seguir amb el protocol de desparasitacions i posar encara les vacunes que queden. Actualment es recomana anar vacunant cada 3 setmanes fins l’edat de 4 mesos.

Quan entreguem un cadell, es dona còpia de tots els papers dels pares, de les anàlítiques (coprològics) fets als cadells i evidentment, la cartilla de vacunes, desparasitacions, microxip, contracte de compra, contracte amb el centre en cas de no voler el gos garantia i factura.

No enviem gossos per cap tipus de transport ja que considerem que és massa estressant pels cadells. Volem que els propietaris vinguin a buscar-los o de posar-nos d’acord, els podem portar nosaltres. Però mai acceptarem que viatgin com un «paquet».

Garantia del cadell:

Tot propietari que compra un cadell sigui on sigui ha de saber que té una garantia per llei, tan si allà on es compra li diuen que no en té o li donen alguna altra cosa. Es pot ampliar la garantia que ja hi ha per llei, però no al revés.

Així que els nostres cadells tenen com tots, la garantia obligatòria però a mes hi ha coses que ens agrada concretar ja que son importants. Quan us interessi ens podeu demanar una còpia de la nostra garantia que amplia i concreta la que ja té tot cadell.

Només comentar algunes precisions de la nostra garantia.

En cas de què un cadell es posi malalt, podeu anar al vostre veterinari. Però el què si ens haureu d’aportar son les proves clíniques que confirmen una malaltia. No en hi ha prou amb uns símptomes, cal tenir una confirmació.
En cas de displàsia, les radiografies per poder veure el grau de displàsia del gos, s’hauran de fer a partir dels 12 mesos d’edat i ser valorades pel Comitè Científic D’AVEPA o AMVAC, (en els casos de gossos venuts a d’altres països, pel comitè científic reconegut per el club de raça del seu país), enviant-nos còpia de l’informe emès. En cas de realitzar radiografies abans d’aquesta edat, voldrem veure les radiografies i si cal repetir-les en el nostre veterinari abans de prendre cap decisió (si s’han de tornar a fer, el cost de les mateixes anirà a càrreg nostre).

Si el grau de displàsia de maluc és D o pitjor, i /o el grau de displàsia de colzes és 2 o pitjor, el centre us dona la possibilitat de: tornar-vos els diners, o donar-vos un altre cadell d’alguna de les cadellades que tinguem o que estiguin previstes en un futur pròxim.

Per beneficiar-se de la garantia, no cal que ens torneu el vostre cadell ja que suposem que us l’estimareu i el voldreu conservar, la única cosa que ens haureu de signar és un compromís de no fer criar el vostre gos per tal de no transmetre el defecte.

Les despeses de les radiografies per veure que un individu no pateix de displàsia de maluc i de colze, van a càrrec del propietari.

Si un cadell mascle marxa de casa sense tenir algun dels testicles, rebaixem el preu per si no acaba baixant i s’ha de fer cirugia a partir dels 2 anys per treure’l.
Us em posat alguns detalls de la garantia que oferim. Els que estigueu interessats ens podeu demanar el document complet.

Pedigree

Tots els nostres cadells s’inscriuen en el LOE (Llibre d’Origen Espanyol) en el moment del naixement. Tots tenen Pedigree que tramitem nosaltres i que si tot va com cal en un període de 6 mesos després de vendre els cadells ens hauria d’arribar. No venem cadells sense pedigree, és una manera de demostrar que no hi ha consanguinitat.

Curs de cadells

Els nostres cadells tenen dret a un curs de cadells que farem un cop el cadell porti 15 dies amb els futurs propietaris.

Podreu venir tota la família al curs que farem en el nostre centre els dissabtes al matí. La durada del curs és de 6 classes i l’objectiu és donar al nou propietari tots els coneixements que creiem son bons per començar.

Pels cadells de fora la comarca donem un dossier amb tota la informació sobre l’educació que creiem pot ser interessant i que s’hauria donat durant el curs de cadells.